vill ha mina bilder

Min dator är ju som sagt sönder och där hade jag alla mina bilder och när jag säger att jag hade över 5000 bilder så kan jag lova att det stämmer, runt där iaf. Sjuuukt mycket bilder. Och även fast jag kan blogga från min skoldator så tycker jag en blogg blir tråkig om man aldrig kommer med nya bilder. Bilder enligt mig gör grymt mycet för en blogg. Däför tänker jag inte blogga förrän jag fått mina bilder och sorterat upp dem. Hoppas min morbror kan rädda dom, skulle bryta ihop om de försvann.......
 
 
Så tills dess ha det bra! 

Fira syrran

Idag kommer jag som sagt inte rida , vi ska fira syrran , så jag ska fika och ha det nice helt enkelt. Men eftersom det kommer folk måste jag skynda mig hem och städa mitt rum.... Det är kaos

Har inte blivit något bra inlägg idag eller igår men ska ta och skriva ordentliga tills imorgon , lovar :) 

Ha en bra kväll alla ! 

Grattis!

Tänkte ta något och skriva ett inlägg som inte handlar något om hästar alls. Min Syster frida fyller nämligen 14 år idag! Det är helt sjukt vad tiden går fort. Trots att vi bråkar mycket är hon även den person jag litar mest på och som jag kan ha så grymt kul med. Bråk hör ju till när man är syskon ;) Måste erkänna att man börjar förstå att hon börjar bli stor när hon till och med tacklade ner mig på träningen.... Det tar lite på stoltheten dock men kommer alltid vara äldst och bäst ( enligt mig själv haha...) 
 
Tack för att du finns bästa syster, och för att du gör mig så lycklig. Älskar dig mongo <3 en värld utan dig finns inte, kommer alltid finnas vid din sida. 
 
 
 jag hr fortfarande inte mina bilder men har lyckast skrapa ihop några i allfall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött

Jag är helt slut idag håller även på att bli förkyld .... Inte bra. Så därför bestämde jag att vila idag och rida på fredag istället. Eftersom jag slutar tidigt så hinner jag hem och rida innan det blir för mörkt vilket kan vara skönt för omväxlingens skull. 


Har sagt det ganska ofta men guuuud så trött jag är på regn och mörker , usch! 


Hörs senare :) 

Igår/ Lag-SM grenar

Gårdagens lektion gick väldigt bra måste jag säga. Vi fick dela in oss på varsin volt där vi skulle "rida in i halt" om ni förstår vad jag menar? Alltså att man skulle ha kolla på hästens alla ben , hela tiden ha kontakt med skänklarna och att när man sen gör halt ska hästen vara i samma form och vara lika avspänd som i skritt. Svårt att förklara men tror ni fattar. 
 
Sen fortsatte vi på volt fast nu skulle man göra skritt-tölt övergångar utan att hästen blev spänd eller slängde upp med huvudet. Vänster varv var såklart kämpigare men tillsut töltade vi även fint där! Jättekul! Varje gång hästen gick bra gjorde man volten större eller gick ut på fyrkantspåret. Vi avslutade med lite trav. 
 
Nu börjar tölten bli bättre och bättre, vi gör hela tiden framsteg , känns super verkligen.! Träning ger resultat!
 
 
 
Fick även reda på vilka grenar jag ska rida på Lag- SM. T5 och pass. Är faktiskt nöjd med de grenarna, tro det eller ej. Även fast tölten är lite ostabil har vi redan gjort stora framsteg och vi har 6 månader till att träna. Funderade ju faktiskt redan i höstas att köra T5 ( arbetstempo tölt- ökningar på långsidorna)  så det ska bli riktigt kul! Haha ja passen är ju en annan femma. Var väldigt osäker först men nu känner jag mig rätt taggad på det faktiskt. Så fort jag har lärt mig hur man gör och vi får börja träna tror jag verkligen inte att det blir någpt problem. Hon ska ju bli femgångshäst och oavsett femgång eller pass så måste den ju endå tas fram. Spännande ska det bli! Tess kommer självklart hjälpa mig och redan nästa gång ska hon prova lägga henne och sen även jag då. Hahah det ska bli kul! 
 
 
Så ja det ska bli intressant det här, tror det kommer  bli bra :) 
 
Ska ni vara med på lag-sm? vilka grenar i såfall? :)
 
 
 
 
 
 

På väg till lektion

Nu är vi på väg till Tess för lektion! Även Vidja är med  , tror Tess skulle rida henne lite idag. Annars så hörs vi senare ! :) 






Ps. Athena gick in utan att ens stanna och kolla, min duktiga tjej! 

Intensivt

Mitt liv är väldigt intesivt, allt går i ett hela tiden. Jag försöker rida Athena 5 dagar i veckan och nu Árdis minst 1-2 gånger i veckan. Vilket är tillräckligt som det är men förutom det har jag även innebandyträningar 3 dagar i veckan plus 1-2 matcher på helgerna. Som ni kanske märker räcker inte riktigt veckans 7 dagar till.... Nu har vi det lugnt i skolan som tur är, har haft 1 läxa hittills (haha älska min linje) Vilket har gjort att det funkar hyffsat. Men kommer inte hem förrän 5 varje dag förutom fredagar. Vilket gör att det blir väldigt stressigt.
 
Ett exempel är igår: jag kom hem klockan 5 , åt mellis och böt om till ridkläder. Var ute och red från 20 över 5 till 10 över 6. Sen fick mamma skritta av Athena medans jag sprang in och böt om till träningslkläder och vid halv 7 åkte vi. Nu var detta ett undantag då vi behövde åka tidigare än vanligt men ni förstår vad jag menar? När  skolan blir tuffare kommer jag knappt hinna. Sen ibland vill jag ju vara med mina kompisar också medan jag också bara behöver tid att inte göra någonting. Sen har jag tur att jag träffar många av mina kompisar på träningar.
 
Men jag gör ju det här för att jag älskar hästarna och innebandyn och att jag inte skulle klara mig utan något av dem. Visst det finns dagar då jag vill skita i träningar och i hästarna och bara sova. Speciellt om det har varit en jobbig dag i skolan eller om jag inte är helt frisk eller är på dåligt humör. För mig är det ändå vart det. Den där glädjen mina hästar ger mig och lyckokänslan jag får när jag spelar innebandy med mitt lag. Det är så värt stressen och de långa dagarna.
 
Jag vet att många därute säger att det är omöjligt att kombinera 2 sporter men faktiskt så är det inte det. Det är jobbigt och vissa dagar måste man välja den ena över den andra men vill man verkligen så kan man. Under vissa perioder kanske man måste prioritera den ena sporten för så är det för mig. Under våren och hösten då det är tävlingar så är det ridning jag kör mest och under vintern är det innebandyn. På sommaren umgås jag massor med familj och kompisar och kompenserar upp tid typ haha.
 
Sen har jag turen att ha så hjälpsamma vänner och familj så ja kan kombinera in det mesta. Ibland rider mina vänner med mig och mamma är ju nästan alltid med i stallet, syrran och pappa har jag innebandyn gemensamt med. Så det funakr bra för mig ändå :)
 
Sen kommer det komma en dag då man måste välja det ena om man vill komma långt. Men den dagen den sorgen. 
 
 
Hur är det med er ? Har ni det intensivt på dagarna? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julklappslista

Jag har då redan en lång lista med saker jag vill ha i julklapp hehe. Men eftersom alla saker ligger runt tusenlappen blir jag glad om jag får en utav alla saker. Högst på listan är ju Lami-cell hjälmen , gaaaaah vad jag vill ha den! Sen vill jag verkligen ha CRW jackan, såååååå snygg. Sen skulle jag gärna vilja ha ett par vanliga enkla ridstövlar som jag kan ha hemma och eftersom mina g-boots inte passar Athena skulle jag vilja ha ett par 200g från topreiter. Och sist men inte minst vill jag ha en nosgrimma från fakur med vita stenar, antingen en aachen eller en remont men helst aachen. 
 
Eh ja, ganska dyra saker men drömma kan man ju alltid ! 
 
Har ni redan några saker på eran julklappslista? :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckoplanering

Athena:

Måndag: träning på ridbanan. Blir lite balandade övningar. 

Tisdag: lektion för Tess. Haha tror vi kanske skulle prova lite pass imorgon....

Onsdag: tölt-trav-skritt övergångar 

Torsdag: vila

Fredag: Vila / mamma eller Jeanette rider

Lördag: uteritt. Mamma eller jag rider 

Söndag: uteritt. Mamma eller jag rider

Árdis har jag inte riktigt koll på men om inte mamma rider på onsdag gör jag det, sen blir det 2 uteritter på helgen i allfall. 

Så här ser det ut nu, sen som vanligt kan ju saker ändras men det här är grunden:) 



Mina fina pinglor <3


Tanken med Árdís

Som ni nu vet ska vi ju behålla Árdís. Varför vi tog det beslutet finns det många faktorer som spelar in. Men tror det kommer bli väldigt bra. Mamma kommer vara den som rider henne mest men sen kommer även jag rida henne ganska mycket då tanken är att jag ska tävla henne.Vi kommer att starta vår första tävling redan nästa år. Och då handlar det verkligen inte om prestation eller poäng överhuvudtaget. Utan det handlar endast om att hon ska få komma med och vänja sig vid ljud, männsikor och alla andra hästar. Hon kanske grisepassar igenom hela programet men det skulle inte göra något. Utan det handlar bara om att hon ska få tävlingsvana. Precis som vi gjort med Athena i år. 
 
Mamma kommer även hon kanske vilja prova tävla henne, vilket såklart är kul. Och det jag kommer starta henne i är en T8 och beroende hur det känns i vår kanske en V5. Första tävlinge kommer såklart bli Hrimfaxi vår , som är nära och bra. 
 
Och hur träningen kommer se ut för henne är att hon kanske blir riden 2-4 gånger i veckan med blandat uteritter och paddock. I vinter kommer det nog nästan bara bli konditionsträning ut och bara skojja runt i snön! Bygga muskler och bli stabil helt enkelt. Sen kommer hon få vila en stund under vintern.  
 
Tror verkligen på henne. Vi klickar sjukt bra och hon har precis sådär lagom med vilja som jag älskar. Hon töltar redan nu jättefint och med träning kommer hon bli superfin! Ska bli så sjukt kul att få följa med i hennes utveckling. 
Min underbara lilla tjej! 
 
 
 

saluhästar

Just nu har vi en del saluhästar. Sorgligt nog. 
 
 
Vidja ska säljas, vilket även jag tycker är jobbigt även fast vi inte äger henne just för att hon har bott här på gården sen hon var 5 år. Anledningen varför hon ska säljas är för att Jeanette har problem med sin vänstra axel och Vidja är väldigt stark just i vänstersidan. Det går absolut att jobba bort men just pga hennes axel går orkar hon inte med det. 
 
Vidja är en jättemysig häst som skulle vara en perfekt familjehäst om hon inte var så stark. Men det är endast när man rider ut. I paddock rider Jeanettes dotter som är 7 år henne utan problem. Med träning kommer man säkert kunna tävla lättklass med henne,.Så hon är en bra alround häst! Hon skulle passa bra hos en familj där någon vuxen/ungdom vill gå kurser och träna henne och sen låta småbarn strutta runt på en ridbana. 
 
 
Jeanette ska även sälja deras Shettis Dimma. Hon är som shettisar är : liten och envis men väldigt snäll. 
 
 
Gandur vet ni ju väldigt mycket om så behöver inte skriva så mycket om honom. En supermysig alroundhäst för kurser, tävling eller bara mysiga uteritter. Världens säkraste barnhäst. En fantastisk läromästare! 
 
 
Sen ska min granne alexandra även sälja ett gäng med hästar. 
 
Prudur, grundnriden supermysig 4 åring med myyyycket man och svans! Tror han kommer bli en super trevlig häst!
 
Teitur, hennes ettåring efter hennes förstaklass sto Hlin.
 
Traminac, en av hennes minishettisar, tror han är 2 eller 3 år, en supermysig barnponny! 
 
Litla , alroundhäst som de flesta kan rida utan problem. 
 
 
Mer info hittar ni här och ni kan även gå in på Alexandra hemsida som finns här  annars kan ni mejla mig eller höra av er till mig här på bloggen!:)
 
[email protected]
 
dimma
 
 
 
 
Vidja
 
 
 
Prudur
 
 
 
 
 
 
 

Hello

Igår hade jag DM-kval (innebandy) för 97or hela dagen. Vilket är varför jag inte bloggande igår, hann inte heller göra tidsinställda då jg var hos en kompis kvällen innan. 

Idag är det fars dag och vi ska "fira" det med våra kusiner. Är redan hos mina kusiner så är tveksam om jag hinner rida idag . Men imorgon är allt som vanligt igen! 

Som jag skrivit tidigare vill jag verkligen ha snö nu. Är så trött på regn och mörker....



Random Collage på vår fina Zanza som lämnat oss alldelles för tidigt.... <3 


Gå upp/ ner i vikt

Tänkte ställa en fråga till er läsare , går era hästar lätt upp/ner i vikt? 
 
 
Alla våra hästar är väldigt lättfödda och går lätt upp i vikt speciellt på sommaren. Sen går de flesta hästar upp i vikt på sommarennär de har så mycket bete men våra blir som stora flodhästar...... 
 
Gandur lägger lätt på sig men om han tränas mycket  går han hyffsat lätt ner också. Vilket är skönt. Árdis blir inte så stor hela hon utan får en riktigt rund mage enbart. Hon går även hon hyffsat lätt ner i vikt, snabbare än Gandur. Athena märkte vi i sommras gick vääääldigt lätt upp i vikt om hon inte blir riden. Jag var utomladns i 2 veckor i sommras och när jag kom hem blev jag chockad över hur fet hon var. Haha gumman. Sen låg vi inte direkt i hårdträning i sommras då vi åkte bort väldigt mycket. Men som vi märkt nu är att om hon blir riden som hon ska går hon lätt ner i vikt. Därför är det viktigt att hon får extra foder så att hon inte blir för smal. Detta gäller speciellt under våren och hösten  då vi tränar som mest och då det är då de inte får samma mängd grovfoder. På sommarern har de ju massa gräs och på vintern har de fri tillgång till hö. Så då klarar de sig mer än bra.
 
 
 
Slimhäst i våras
 
tjockis i sommras
 
 

Gå upp/ ner i vikt

Tänkte ställa en fråga till er läsare , går era hästar lätt upp/ner i vikt? 
 
 
Alla våra hästar är väldigt lättfödda och går lätt upp i vikt speciellt på sommaren. Sen går de flesta hästar upp i vikt på sommarennär de har så mycket bete men våra blir som stora flodhästar...... 
 
Gandur lägger lätt på sig men om han tränas mycket  går han hyffsat lätt ner också. Vilket är skönt. Árdis blir inte så stor hela hon utan får en riktigt rund mage enbart. Hon går även hon hyffsat lätt ner i vikt, snabbare än Gandur. Athena märkte vi i sommras gick vääääldigt lätt upp i vikt om hon inte blir riden. Jag var utomladns i 2 veckor i sommras och när jag kom hem blev jag chockad över hur fet hon var. Haha gumman. Sen låg vi inte direkt i hårdträning i sommras då vi åkte bort väldigt mycket. Men som vi märkt nu är att om hon blir riden som hon ska går hon lätt ner i vikt. Därför är det viktigt att hon får extra foder så att hon inte blir för smal. Detta gäller speciellt under våren och hösten  då vi tränar som mest och då det är då de inte får samma mängd grovfoder. På sommarern har de ju massa gräs och på vintern har de fri tillgång till hö. Så då klarar de sig mer än bra.
 
 
 
Slimhäst i våras
 
tjockis i sommras
 
 

Regn och lerigt

Hejsan! Red inte idag. Den största anledningen till varför är faktiskt inte att det var kolsvart och ösregn utan för att det är väldigt lerigt på ridbanan. Med lerigt menar jag verkligen det. Redan igår halkade hon till flera gånger och idag har det regnat vilket inte har gjort ridbanan mindre lerig om jag säger så. Vill inte riskera att hon skadar sig. Kanske inte jättestor risk men ändå plus att jag hade väl kanske inte super lust att gå ut och rida heller hehe. Men Athena har blivit riden ganska tufft både i tisdags och igår så därför var det bra att hon fick lite vila. Sen kommer hon ridas fredag,lördag och söndag som vanligt. 
 
 
Hon har ju varit lite rund över sommaren men nu när hon har har börjat blivit riden som hon brukar har hon gått ner massor. Så nu tycker jag att hon är precis lagom! Nu är det nästan att hon börjar bli för tunn, så nu kommer vi vara noga med att hon får extra kost under hela vintern. 
 
 
På tal om vinter vill jag verkligen ha snö nu, så att det blir lite ljust och mysigt, så tråkigt när det är så mörkt och regnigt.....
 
 
 
 ge mig snööööö
 
 
 
 
 
 
 
 

Stallet nästan klart

Nu är stallet nästan klart! Det ska målas på lite bräder , lite grejjer ska flyttas, lite krokar ska sättas upp sen ska vi även köpa täckeshängare ( haha vet inte vad det heter men ni fattar) Så förutom lite smågrejjer är allt princip klart! Riktigt skönt. Känns så härligt att äntligen ha ett färdigt stall och allt är så nytt ich fräscht! ( sen att hästarna smutsat ner de fina vita väggarna i boxarna är en annan sak ;) ) 

Det är i allfall underbart att efter branden ha ett nytt fint stall ! 

Här kommer lite "nya" iphone bilder på lite av det som vi gjort nytt sen sist. Bland annat 2 nya boxar :)










Hästdusch är bra att ha

Athena var superfin idag , var avspänd redan från början vilket var en chock men en bra sån. Hela passet var hon mjuk och avslappnad i både tölt och trav. Vänster kunde man ibland känna att hon blev lite spänd men mycket bättre än vanligt! Borde vara aslycklig för att hon var så sjukt duktig men är missnöjd med mig själv. Blir irriterad på allt jag gör typ pga av att jag känner mig obekväm i sadeln som i sin tur beror på att mitt ena ben är kortare än det andra. Vilket gör att jag känner mig sne och inte kan trampa ner i högerstigbygel. Sen är min axlar damp , låter och knakar , sen massa andra småsaker. Blir som sagt arg för att jag blir irriterad över  såna saker. Men min häst var i allafall bäst

Var extremt lerigt på ridbanan (red där för kom på att rundpaddocken inte har något lyse) och efter var både jag och Athena ett par riktig skitgrisar. Då var det tur att vi har en dusch , så Athena blev avtvättad , smidigt värre! 

Haha hon är så söt min fina tjej 







Ångest

 
Jag har verkligen sån extremt ångest och skuldkänslor just nu. Att vi måste ta det här beslutet är bland det jobbigaste jag gjort.
 
 Gandur ska säljas inte Árdis. Som jag tidigare berättat har vi inte ekonomin att behålla alla 3. Vilket vi visste när vi köpte Athena att vi skulle vara tvugna att sälja en häst. Athena ska som sagt inte säljas och det är jag som tränar henne och är den häst jag kommer lägga mest fokus på. Sen har mamma den mer avgörande lotten vilken häst hon vill rida. Hon valde ju först Gandur då hon inte kände att hon ville träna Árdis. Så därför satte vi ju ut annons på henne vilket också var bland det tuffaste jag gjort. Men nu har mamma verkligen fastnat för Árdis och jag har ju alltid klickat med henne men Gandur är liksom vår lilla prins och tanken att sälja honom och veta att någon annan kommer rida honom finns inte för mig. För han tillhör oss.
 
 Både mamma och jag är verkligen super ledsna speciellt mamma då hon verkligen älskar honom så otroligt mycket. Men nu har vi bestämt oss att Gandur ska säljas. Varför det blev just han är svårt att säga för vi bestämde ju först att Árdis skulle säljas. Men det som avgjorde saken  är att han inte passar in lika bra i dagens läge när det gäller min och mammas mål med ridning .Jag vill tävla och det är verkligen något jag brinner för och mamma vill kanske också prova tävla och hon vill kunna träna, gå på kurser och känna att det är kul. Gandur tycker inte det är kul och det är inte rätt att tvinga honom träna och tävla när han inte tycker det är kul. Han älskar att rida ut i skogen och bara få köra och därför skulle det bästa få vara för honom att komma till någon där han just får vara en skogsmulle. Och det finns säkert flera därute som tycker det är själviskt av oss att sälja honom för de skälen,vilket det kanske är men vi måste sälja någon tyvärr....  vi älskar alla våra h'ästar lika mycket men som sagt  måste vi sälja en häst , för vi har inte pengarna , så är det bara. Just nu försöker jag mest i tänka på att han ska säljas för då skulle jag börja grina här och nu.  Han betyder så otroligt mycket för mig och har lärt mig jag vet inte hur mycket, men nu är det dags för honom att få lära ut någon annan och göra den personen lika lycklig som han gjort mig.
 
 
Världens bästa kille <3
 
 
Jeanette har även bestämt sig att sälja vidja , vilket också känns i hjärtat för hon har bott här på vår gård sen hon var 5.... men hon har hittat en superfin töltspruta som står hos Tess som kommer bli ett härligt tillskott! Tror det är ett riktigt bra köp!
 
Min Granne alexandra har även 2 hästar till salu , mer info om saluhästar kommer i ett annat inlägg.
 
Så nu känns det som om alla bara försvinner.... men tur att jeanette köpt en ny så det inte blir så tomt, sen gäller det ju att få alla sålda osckså... önskar nästan att de inte blev de haha...
 
hörs sen !
 
 
 
oh det gör så ont, alltid i mitt hjärta <3
 

Dagens planering

Athena : vi ska köra arbete på volt i rundpaddocken. Där det blir mycket fokus på att hon ska slappna av i tölt eftersom passtakten kommer när hon är spänd i nacken vilket hon blir så fort man ska öka. För så fort formen kommer så blir takten bra. Sen ska vi se  att få fart på bakbenen utan att hon ska rusa iväg hehe. Sen blir det nog lite trav efter sen får det räcka för dagen. 

Låter ganska simpelt vilket det också är men att få henne avslappnad i skritt kan ta runt 1 timme ibland.... Så målet med passet är en avslappnad häst och ryttare :) 

Árdis: mamma skulle köra ett kort enkelt pass på ridbanan. Vet inte exakt vad de ska hitta på men blir väl skritt och tölt övergångar skulle jag gissa, lite skänkelvikningar och sånt. 

Gandur: tror mamma skulle ta ett pass med honom i paddocken blir säkert lite blandat. 

Jeanette kommer också ut och rider vidja så det blir full rulle ute idag !:) 


Ingen passande bild så det fick bli ett par ruuuumpor haha 



Ställa krav på sig själv

Jag är väldigt målmedveten och tävlingsinriktad. Det gäller i princip i nästan allt jag gör, vissa saker tar jag inte på lika stort allvar som vissa. Men när det gäller ridning, innebandy och skola sätter jag väldigt höga krav på mig själv. Vilket är både bra och dåligt. Lyckas jag uppfylla de krav/ mål jag ställt på mig själv mår jag verkligen superbra och tycker (hehe) typ att jag är bästa i hela världen. Men lyckas jag inte blir jag så otroligt besviken och arg på mig själv vilket förs över på allt runt omkring mig. Vilket absolut inte är bra. Jag kan också trycka ner mig själv väldigt mycket om det är något jag verkligen inte är nöjd med precis på samma sätt som jag kan gå runt och vara skitstolt. Jag kan liksom inte hitta det där "mellanläget" Även om jag kan försöka förbättra mig och släppa lite på alla krav så är det så jag är och kommer nog alltid att vara sån. Jag älskar att vinna och prestera mitt bästa och när jag inte gör det så ja.... haha blir jag piss. 
 
 
 
Så det jag vill förmedla till er läsare är att inte göra som mig utan att Ställa lagom mycket krav på sig själv och om det inte går bra någon gång så är det faktiskt okej, man kan inte alltid vara på topp. 
 
 
Sätter ni mycket krav på er själva ? i vilka situtioner? :)
 
 

Min lilla sessa

Jag och mamma har börjat rida Árdis ordentligt nu och det går sååååå bra. Mamma har mest ridit henne i paddocken och de gör fler och fler framsteg. Själv har jag ridit ut på henne så att mamma får chansen att rida Athena också och jag tycker bara hon blir roligare och roligare att rida. Flera längre sträckor kan vi hålla en riktigt fin tölt! Ökar man för mycket börjar hon rolla men det är ju inte så konstigt eftersom hon inte har den styrkan än. Men hon utvecklas hela tiden och det är alltid spännande att hoppa upp och rida henne. Jag har ju sen första början klickat med henne och det är kul att även mamma gjort det. Hon kommer bli en riktigt fin tölthäst tror jag. Hon har lagom mycket vilja men är framåt och pigg. Precis sådär lagom. Hon ser lite "mesig" eller kanske inte mesig men hon ser så pluttig och liten ut i hagen men så fort man rider henne är det sån otroligt skillnad. En helt annan aktion verkligen! Det finns så mycket att jobba med och så mycket som kan bli så bra med henne! Det känns verkligen inte att hon bara är 4 år. Sjukt egentligen att min tjej blivit så stor. Så stolt över henne <3
 
Kort sagt kan man säga att det går bra just nu! :)
 
 
 
 

Hejsan!

Nu har min morbror fått min dator som han ska ta en titt på och rädda hårddsiken med alla mina tusentals bilder
Men hade tänkt börja blogga ändå! Så nu tills jag fått tillbaka mina bilder kommer det bli en hel del mobilinlägg men kommer självklart ta nya bilder och lägga över på min skoldator! Så nu kör vi igång igen :) 
 
 
 

RSS 2.0