Presentation Árdís

Árdís från Björkliden är vår egna avkomma och föddes den 27 april 2009. Hon är e. Omi från Stav, femgångare med  blup 111.
 
Min mamma ösnkade sig ett sto med bläs vilket hon också fick. Som liten var hon väldig skygg av sig pga att även  mamman var det men med tiden blev hon mer och mer social av sig. Under en period skickade vi iväg henne som sällskap till en av min mammas kompisar där hon också började med lite markarbete. När vi sedan fick hem henne gick hon här ett par månader sen bestämde vi oss för att skicka iväg henne på inridning hos Sigfus Sigfusson. Där var hon i 2 månader och när hon kom hem fick jag äran att rida henne.
 
Vi är väldigt nöjda med att vi skickade iväg henne till Sigfus som gjort en väldigt bra jobb med henne! Hon är mjuk och fin i munnen och lyssnar väldigt mycket på sätet. hon är som sagt bra grundinriden och kan trava,skritta,galoppera och även tölta ett par steg. Skänkelvikningar inga problem, även ridit ut och där skötte hon sig superbra med. Tölten behöver byggas vidare , och då måste hon först bygga mer muskler så att hon orkar bära sig, men den tölt vi fått är fantastisk.
 
Fastnade väldigt fort med henne och har aldrig känt ett sånt band med en häst på så kort tid. Nu har vi tyvärr behövt sättaa ut annons på henne då vi inte har tid med henne och hon förtjänar att komma till någon som vill fortsätta utveckla och utvecklas med henne. När man rider henne känner man att hon verkligen försöker och vill lära sig mer. En väldigt framåt och go häst helt enkelt! Ger man henne sin kärlek ger hon sin tillbaka och blir en vän för livet. Tror att hon kommer bli en riktigt bra allroundhäst som både kan gå kurser,tävla eller bara gå och lunka i skogen!  Känns jobbigt att behöva sälja henne då hon betyder mycket för mig men jag känner att jag varken har tiden eller kunskaperna att arbeta vidare med en unghäst även fast hon är väldigt lättlärd och snäll! Vill hennes bästa och vill att hon ska få det så bra som möjligt! Så  om ni är ute efter en snäll och lagom framåt häst som ni vill utvecklas med finns hon är:)
 
Efter ett par månaders vila ska vi nu skicka iväg henne till Therese Tengelsen för lite fortsatt ridning och försäljning!
 
Annons hittar ni här där det även finns lite mer information om henne!
 
 

RSS 2.0