Lärorik lektion

Ja som vanligt ägde det såklart på lektionen igår. Alltid lika kul att träffa Tess och resten av tjejerna! Vi har bestämt att vi ska börja ta med fika och äta efteråt, mys på hög nivå! Vi ska även bilda lag tenglagården (Tess framtida gård ) på tävlingar, heja på varandra osv :) kul! 


Nu till själva lektionen, vi jobbade med en övning som gick ut på att jag ska bestämma vart hästen placerar benen och hästen ska vänta och lyssna på signaler. Förutom att vi i gjorde framdelsvändning varje gång vi skulle svänga ut på långsidorna skulle man gå imellan två bommar och sen rygga dom lugnt, harmonisk och rakt. På långsidorna red vi innan för spåret så att man skulle ha koll på yttersidan. Sen gjorde vi även volter, töltade och avslutade med trav. 


Tölten i början var såklart passtaktig eftersom hon inte vill slappna av så fick jobba på en volt och på slutet gick hon avslappnat och med helt okej takt. Sen avslutade vi med jättefina travövergångar. Hon lyssnade bra när vi skulle rygga och ja det går framåt ! Precis som det ska göra. Så ser redan fram emot nästa lektion! 


Som jg sagt tusen gånger är lektioner grymt bra. Tycker att alla någon gång ska ta och lägga de pengar det kostar och faktiskt gå på en lektion , det ger så  mycket ! 

Så kul att tillhöra en liten "flock" hehe




Min fina<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0