Se framåt

Något jag tycker är väldigt viktigt är att hela tiden se framåt. I både fram och motgångar. Alla hästar och människor har hela tiden svackor då och då, vilket är helt normalt. Även om allt går kasst under en viss period måste man tänka framåt och se det positiva i det negativa. Det gäller att bli glad även om man bara gör ett litet framsteg än att sura för det kommer inte att hjälpa. En dag kanske det bara släpper och allt går super men det gäller att ha tålamod.

Även när det går bra tycker jag även tt man ska se framåt. Självklart ska man njuta men det finns ju alltid något man kan förbättra det behöver bara vara en sån liten sak som att man vill att hästen ska vara tex lite mera eftergiven i traven. Eller att man själv kanske vill få en mjukare hand osv.

Det är klart att det inte är så kul att gå tillbaka flera steg från där man var men då är det bara att se framåt och försöka gå tillbaks dit man va och sen ännu bättre.

Före tävlingen och under tävlingarna har allt gått super verkligen och nu känns det som vi backat lite speciellt i tölten och att hon börjar få för sig lite protestfasoner tycker dock att traven blivit lite bättre. Så nu ser jag bara framåt och bara jobba vidare och ha KUL.

Vad tyckt ni läsare om detta?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0