Drutten

Eller hans riktiga namn Draupnir från Björkliden är Ardis lillebror. Hela 3 dagar yngre! Han står som Gulsvart och vi tror han är 4,5-5 gångare. Druttens (hans fina smeknamn) mamma är Lilla Vidja och pappan är Omi från Stav. Tycker att hans huvud är mer likt Omis än vidjas därimot har han sin mammas man.
 
Drutten är som ni kanske vet inte våran utan min mosters och han är ju 4 år nu och vi funderar på att kanske skicka honom på inridning och försäljning hos Tess. Tess är så himla duktig och så kommer man ju få se han ibland! men Tess har som alltid väääldigt fullt upp, träningshästar,tävlingar, visningar,inridningar mm. Men vi ska prata mer med henne så kanske hon kan ta han om några månader. 
 
Han är ofta väldigt nyfiken och har "grundkunskaper " i longering, men annars har han inte blivit hanterad så jättemycket. Tror han kommer bli en mysig allround häst och kommer kunna tävlas i lättklasser. Jag tror dock tt han kommer bli en personlig häst. Kommer kunna ridas av alla så småning om men om man verkligen lägger tid på att lära känna honom så kommer han lägga all sin tillit hos en. Det är vad jag tror men det kanske är helt fel, man vet aldrig med pållarna:)
 
Så ni får väl hålla utkik om han är till salu senare ;)
 
Tycker han är riktig liten gullunge!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0